Política

Compromís per Paterna convoca una assemblea per decidir sobre el projecte de Puerto Mediterraneo

Es plantejaran propostes alternatives i la convocatòria tindrà un caràcter consultiu

Compromís per Paterna convoca als veïns i veïnes de Paterna a participar de forma activa a l'assemblea que tindrà lloc hui dimecres 16 de setembre a les 19 hores al costat de l'ajuntament.

Per a Juanma Ramón, síndic portaveu de Compromís per Paterna “no ens podem quedar amb Puerto de Mediterráneo sí o no. És imprescindible obrir un debat sobre el model de ciutat que volem”.

Per al regidor ecovalencianista, “el que falta en estos moments és informació i no es pot demanar opinió sense donar, prèviament, la informació de què comporta per a Paterna la instal·lació d'un macrocentre comercial al terme municipal”.

Segons va dir el govern municipal a la comissió d'investigació de Puerto Mediterráneo, la població de Paterna ja ha d'estar informada sobre el projecte, ja que s'han fet dos exposicions públiques de documentació.

Des de Compromís recordem a Sagredo, que ell mateix no tenia ni idea del projecte fins que va entrar a governar, tot i que la documentació estava a l'abast dels grups municipals de Paterna.

Per al síndic portaveu de Compormís, “el poble de Paterna es mereix conéixer en profunditat aquest projecte heretat del PP i que ara Sagredo abandera i que hipotecaria el futur dels nostres fills per als pròxims 50 anys”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia