Política

Pel PP, s'està posant en risc el futur amb mentides i manipulació

Millo diu que el procés és “un gegant amb peus de fang que ja no s'aguanta dret”

El cap de llista del PP per Girona, Enric Millo, va voler avisar ahir que “no es pot posar en risc el futur dels catalans prenent com a base mentides i manipulació”. El candidat popular –que va fer aquestes declaracions a Girona en una trobada amb els mitjans de comunicació– hi va afegir que el cost que suposaria la independència és inassumible. “Assistim a un espectacle esperpèntic que pretén la imposició d'un pensament únic a Catalunya utilitzant els recursos públics de tots els catalans”, diu Millo.

Segons el candidat, la UE, els sectors econòmics, els líders europeus i internacionals i els bancs han avisat del cost i els riscos d'una Catalunya fora d'Espanya. Conclou que el procés “s'ha convertit en un gegant amb peus de fang que ja no s'aguanta dret” i que “és el moment que Catalunya tingui un govern que sigui responsable i que fomenti la unitat i la convivència”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia