Política

La campanya al carrer

“Tocomotxo” electoral al Vendrell?

Simpatitzants de Junts pel Sí alerten per les xarxes socials que uns desconeguts reparteixen sobres electorals de la formació independentista que en realitat contenen la papereta del PP

JXS avisa que no s'acceptin sobres tancats

Estan repartint sobres tancats amb la suposada papereta de la nostra formació que en realitat són del PP”. Aquest va ser una de les primeres piulades que diumenge va penjar un simpatitzant de Junts pel Sí del Vendrell i que va córrer com la pólvora per les xarxes socials. En qüestió de poques hores, se n'hi van sumar dos més i diversos missatges de Whatsap que corroboraven la presència d'uns desconeguts que, fent-se passar per integrants de la llista independentista, repartien sobres tancats amb el vot a dins que, en realitat, contenien la papereta del PP. Malgrat que els misteriosos ensarronadors no han estat identificats i que Junts pel Sí no ha pogut localitzar cap persona que hagi estat víctima directa d'aquest tocomotxo electoral, els màxims responsables de la formació política al Baix Penedès han decidit curar-se en salut i advertir tothom que mai no accepti un sobre tancat i que abans d'anar a votar s'asseguri que la papereta que hi ha a dintre sigui la desitjada.

“Si tinguéssim una prova o un testimoni directe que avali això no dubtaríem ni un moment a denunciar-ho davant la Junta Electoral, però ara per ara només podem limitar-nos advertir la gent que no es confiïn perquè en qualsevol moment el llop pot aparèixer disfressat de xai”, explicava ahir a aquest diari Jaume Casañas, coordinador de Junts pel Sí al Baix Penedès i regidor de Cunit. Eva Serramià, cap de llista de CDC i regidora del Vendrell, creu més que possible l'ensarronada i per això explica que s'ha advertit tots els col·laboradors de la candidatura unitària que fan campanya al carrer que n'informin els ciutadans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia