Política

El PP presenta a Figueres el seu programa social

El cap de llista del PP per Girona, Enric Millo, va presentar ahir a Figueres el programa de polítiques socials. Millo va dir: “Les persones han d'esdevenir el centre de totes les polítiques del nou govern de la Generalitat. Nosaltres ens comprometem a fer-ho.”Va criticar el fet que “des de fa tres anys a Catalunya s'ha prioritzat el projecte propi d'alguns, el de la separació, en comptes de prioritzar el benestar de les persones”. Proposen una renda de 100 euros mensuals per fill per a les famílies sota el llindar de la pobresa i un fons per garantir l'accés infantil a l'alimentació, el vestit i els llibres de text.

Rajoy, avui a TV Girona

Avui el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, és a Girona. I serà entrevistat pel cap d'informatius de Televisió de Girona, Oriol Mas, en una edició especial de l'espai L'entrevista que s'emetrà avui a les 21.30 h. La de TV Girona és l'única entrevista que Rajoy farà a una televisió en la campanya del 27-S i també es podrà seguir per internet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.