Política

Jornades de debat de la CUP a Arenys de Munt

La CUP organitza aquest cap de setmana el que han batejat com a Trobades Independentistes del Maresme. Amb l'objectiu de donar continuïtat als debats que es van iniciar el 2013 entorn de la Universitat Popular d'Estiu, se'n canvien les dates però no el contingut. El programa, que comença avui a les sis de la tarda, tractarà sobre el feminisme i les polítiques per fomentar la igualtat de gèneres. Les temàtiques s'ampliaran demà al matí, quan es tractaran els models socials alternatius que afecten el territori. Hi intervindran el veterinari Gustavo Duch i el militant de la CUP i membre de la plataforma Preservem el Maresme Jordi Pafès. A la tarda la taula rodona que encapçalarà l'historiador arenyenc Agustí Barrera tractarà sobre el cooperativisme i les col·lectivitzacions.

L'assistència a la trobada, que és gratuïta i oberta a tothom, tot i que es recomana inscripció prèvia, es tancarà diumenge amb un debat sobre el futur de la llengua. El debat, protagonitzat per la lingüista Rosa Maria Calafat, l'escriptor Joan-Lluís Lluís i el professora de llengua i literatura Pere Mayans, mirarà de respondre a la qüestió de quin estatus ha de tenir la llengua nacional en la república catalana independent?. Les xerrades tindran lloc a la biblioteca de l'escola Sant Martí d'Arenys de Munt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia