Política

L'equip de govern de Paiporta denuncia pressions en la tria d'una plaça d'Informàtica

Ha iniciat una investigació i no es dubtarà a portar davant els tribunals la persona o agrupació que haja difós aquesta calumnia

L'equip de govern de l'Ajuntament de Paiporta ha denunciat pressions internes i externes en el procés de selecció d'una persona per al departament d'Informàtica. El govern remarca que el procés ha estat marcat en tot moment per la transparència i la informació clara i extensa, així com per la igualtat d'oportunitats per a totes i tots els aspirants a la plaça.

Per això, davant les greus acusacions que s'han vessat públicament sobre l'equip de Govern, amb l'enviament massiu de correus electrònics a mitjans de comunicació i treballadors i treballadores del propi ajuntament, es prendran decisions dràstiques davant tot aquell que intente embrutar un procés que ha estat net des del principi.

També es portarà a terme una investigació interna ja que, amb anterioritat a la publicació de les bases del procés, fa aproximadament un mes, ja es va enviar de forma massiva un correu electrònic per a intentar enterbolir el procés de selecció.

Així mateix, s'adverteix a la persona que ha calumniat l'Ajuntament de que no sols s'iniciaran processos en el sentit de preservar l'honor i la bona imatge del consistori, sinó en el del respecte a la Llei de Protecció de Dades, donada la gravetat i la fórmula utilitzada en les accions que ha decidit emprendre contra aquest Ajuntament.

D'aquesta manera, l'equip de Govern anuncia també que prendrà les mesures legals oportunes per a preservar el bon nom de l'Ajuntament de Paiporta, i no tolerarà falses acusacions i calúmnies greus, sense importar d'on arriben o en quin sentit intenten manipular els processos.

Des de la pressa de possessió del nou equip, tots els procediments de selecció de personal, de contractació amb empreses i particulars, d'acords i de convenis han estat marcats, segons un comunicat fet públic per l'alcaldia, pels principis de la més estricta transparència, la igualtat d'oportunitats, i el respecte a la legalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Trump descarta ara un altre debat amb Harris

barcelona

La portaveu de Junts a Ripoll deixa l’acte de regidora

RIPOLL
europa

Stoltenberg serà el nou cap de la Conferència de Seguretat de Munic

barcelona
israel

Dimiteix el cap de la unitat més gran de l’Exèrcit israelià pel fracàs del 7 d’octubre

barcelona
estats units

Harris confia a guanyar vot jove gràcies al suport de Taylor Swift

barcelona
política

El TSJC rebutja definitivament la recusació de Jové a Barrientos per criticar l’amnistia

barcelona
estat espanyol

El ministeri de l’Interior vol rebaixar a 0,2 la taxa màxima d’alcohol en sang

barcelona
estat espanyol

Ayuso anuncia una nova rebaixa fiscal a Madrid

barcelona
escòcia

Escòcia tancarà la seva única refineria de petroli en 2025

barcelona