Política

El govern del Masnou vol executar el 75% del PAM

ERC i CiU recullen en l'extens document fins a 187 actuacions prioritàries

El Masnou ja disposa d'un pla d'actuació municipal (PAM) consensuat per als quatre anys vinents que recull les actuacions considerades prioritàries pel govern format per ERC i CiU. En una trobada informal amb la premsa, l'alcalde, Jaume Oliveras (ERC), va afirmar que hi ha prou garanties per executar fins a un 75% del pla en aquest mandat. “El PAM no recull tota la feina diària que fa l'Ajuntament, però sí que és el full de ruta dels projectes que volem impulsar”, va dir. En aquest sentit, Oliveras va defensar el document com el marc a partir del qual s'han d'elaborar els pressupostos, i va enumerar les sis línies de treball que estableix: cohesió i benestar social, desenvolupament econòmic, foment de la cultura, l'educació i l'esport, millora de l'espai públic, afavorir la participació ciutadana i modernitzar l'Ajuntament.

L'alcalde va avançar que el PAM també inclou un calendari de les actuacions i, “el que és més important”, un sistema de seguiment, revisió i avaluació dels resultats tant des del punt de vista polític com tècnic. Per aquest motiu, l'alcalde va anunciar que hi haurà tres audiències públiques en diferents indrets del municipi: els Vienesos (9 de novembre), la Casa del Marquès (10 de novembre) i Can Malet (11 de novembre). “Estem parlant d'un document viu que reclama la participació dels ciutadans, que hi poden fer les aportacions que creguin necessàries”, va explicar, i va recordar que els veïns ho poden fer a través del web municipal.

En la mateixa trobada Jaume Oliveras va avançar que el consistori es vol dotar de la figura d'un gerent. “No es tracta d'un càrrec eventual i avaluarem treballadors tant de dins com de fora de l'Ajuntament, perquè entenem que és vital treballar per la màxima professionalització de l'administració pública”, va especificar, i va recordar que la millora en aquest àmbit ja forma part de les prioritats del govern. L'alcalde va puntualitzar que, entre les assignatures pendents més urgents per resoldre, la inversió en l'espai públic és prioritària, i va recordar tant el pla de xoc dels 500.000 euros en la millora dels carrers que començarà el 2016 com la prova pilot per convertir en zona de vianants diversos carrers del centre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Lluís Llach
President de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC)

“L’independentisme institucional, tot, s’ha de renovar o canviar”

Barcelona
Girona inicia un nou curs
opinió

Girona inicia un nou curs

Alcalde de Girona
Europa

El Regne Unit i Irlanda celebraran una cimera anual de comerç i cooperació

Barcelona
Estat francès

Milers de manifestants protesten contra el “cop de força de Macron

Barcelona
Pròxim Orient

L’activista nord-americana va morir per la bala d’un “franctirador israelià”

Barcelona
Estats Units

L’exvicepresident Dick Cheney confirma que no votarà per Trump

Barcelona
Estat espanyol

Sánchez defensa un finançament federal davant els barons del PSOE

Barcelona
política

Llach: “Aquest Onze de Setembre hi tornarem a ser”

barcelona
POLÍTICA

Alfred Bosch impulsa la tercera candidatura per liderar ERC

BARCELONA