Política

Benigànim rebaixa un 13% la contribució

El tipus impositu torna al nivell de 2007, el 0'65% amb els vots a favor de PSPV-PSOE i Compromís.

Benigànim va aprovar en el ple ordinari de novembre els pressupostos per al 2016 amb una rebaixa impositiva inèdita on destaca la baixada de més d'un 13% de la contribució (IBI) o la inclusió, per primera vegada, de la pràctica totalitat de bonificacions socials existents a les ordenances fiscals.

El pressupost, puja a 3.509.000 euros i la major partida en inversions la destina a ocupació: quasi 100.000 euros, més de la meitat dels quals en ocupació juvenil.

Els comptes per al 2016 van ser aprovats amb els vots a favor del partit socialista, que compta amb la majoria absoluta, i el vot a favor del regidor de Compromís, que va aportar també suggeriments per a la seua aplicació pràctica i que l'equip de govern socialista tindrà en compte. El Partit Popular, per la seua banda, va votar en contra.

El nou govern d'Amparo Canals, a pesar de la delicada situació financera de les arques municipals, retorna al tipus impositiu de 2007, el 0,65% que es complementa amb un ample dispositiu de mesures fiscals per afavorir l'economia del municipi en general, i la sostenibilitat financera dels afectats per la crisi, en particular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.