Política

Rajoy celebra la sentència del TC amb un “visca Espanya!”

El president del govern espanyol considera que és una “bona notícia” que el Tribunal Constitucional hagi dit unànimement que la declaració independentista és inconstitucional i “nul·la de ple dret”

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha celebrat aquest dimecres amb un “visca Espanya!” la sentència del Tribunal Constitucional (TC) que declara inconstitucional i nul·la la declaració independentista que el Parlament de Catalunya va aprovar el passat 9 de novembre.

En un míting a Badajoz, Rajoy s'ha felicitat perquè el TC hagi dit “per unanimitat que la resolució que anunciava un procés independentista és nul·la de ple dret perquè contravé la Constitució Espanyola”. El cap de l'executiu ha subratllat que és una “bona notícia” que el TC hagi “donat la raó al govern d'Espanya i a tots els que li han donat suport” que, segons ell, eren la “immensa majoria” dels espanyols.

Després de pronunciar aquestes paraules, el líder popular ha estat ovacionat pels assistents al míting. I quan un d'ells ha cridat un “visca Espanya!” Rajoy –i bona part del públic– ha contestat amb un “visca!” convençut.

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ja ha aplaudit aquest migdia la sentència del Constitucional sobre la declaració independentista. En declaracions des de la Moncloa, ha assegurat que és una decisió que “alegra i molt” la “immensa majoria dels espanyols que creiem en Espanya, la sobirania nacional i la igualtat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia