Política

L'ocupació, primer eix de campanya del PP a Salt

Concepció Veray apunta com a objectiu 20 milions de persones treballant al 2020

La cap de llista gironina reitera el compromís del PP en qüestions cabdals de la demarcació, com ara l'N-II

Concepció Veray va engegar ahir la campanya del Partit Popular a la demarcació amb un acte al mercat de Salt amb un missatge centrat en el tema de l'ocupació: “L'objectiu que ens plantegem és històric: arribar als 20 milions de persones treballant al 2020”, va dir Veray. “Podem fer-ho perquè ho hem demostrat. En els dos últims anys hem creat més d'un milió de llocs de treball. Som líders, el país que més llocs de feina està generant de la zona euro”, va afegir Veray. Per la candidata del PP, millorar l'ocupació també permetrà millorar les polítiques socials perquè, segons va dir, “la gent no vol viure d'ajudes ni suport institucional. Vol desenvolupar el seu projecte de vida. I la millor manera és que a aquestes persones els oferim feina”.

A banda d'insistir que l'altre gran eix d'aquesta campanya serà la defensa “d'una Espanya unida, cohesionada i constitucional”, Veray també es va referir a qüestions d'infraestructures a la demarcació, com ara l'N-II: a part de les obres en curs, va avançar que en els propers dies sortirà a licitació l'enllaç de Vidreres i que estem també en obres. Estem acabant els projectes que vam haver d'iniciar a les variants de Ponts de Molins i Bàscara. No acceptem que s'enganyi els ciutadans. Amb el govern del PP, el desdoblament de l'N-II és una realitat molt més propera que al 2011. Si seguim al govern, a la propera legislatura serà una realitat total”, va dir Veray.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia