Política

Girauta: “Si C's guanya a Catalunya, el procés separatista està acabat”

El cap de llista de Ciutadans per Barcelona assegura que “tant els separatistes a Catalunya com els immobilistes en el conjunt d'Espanya” identifiquen Ciutadans com “l'adversari”

El cap de llista de Ciutadans (C's) per Barcelona a les eleccions generals, Juan Carlos Girauta, s'ha mostrat aquest dissabte convençut que una victòria del seu partit a Catalunya significaria que “el procés separatista està acabat”. Al Palau de Congressos de Tarragona, abans de cedir la paraula al candidat de C's a la Moncloa, Albert Rivera, Girauta ha donat la raó al president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, quan afirma que si Convergència no venç a Catalunya el 20-D, qui en sortirà guanyant és Ciutadans.

“Guanyar a Catalunya és importantíssim. Guanyar en les urnes els nacionalistes catalans significa la fi del procés separatista”, ha subratllat. I és que, segons Girauta, per fer front a l'independentisme “no és suficient” invocar “només l'aplicació de la llei”, com fa el PP, sinó que “a més se'ls ha de guanyar a les urnes”.

El candidat per Barcelona ha destacat que “tant els separatistes a Catalunya com els immobilistes en el conjunt d'Espanya” identifiquen C's com “l'adversari”. “El principal objectiu del PP en aquesta campanya és atacar C's. Mariano Rajoy coincideix amb l'ANC en el fet que el principal adversari és C's. I ERC fa aparèixer a C's als seus cartells, perquè només es defineixen en la mesura en què identifiquen enemics”, ha afirmat.

Segons la seva opinió, “són tan vella política el PP i el PSOE com Convergència i ERC, no perdem ni un minut amb ells” perquè “cal acabar amb la divisió de les dues Espanyes d'una maleïda vegada”.

El candidat de Ciutadans per Tarragona, Sergio del Campo, ha iniciat el torn d'intervencions recordant que les eleccions del 20 de desembre representen una “oportunitat única” per “enterrar definitivament el bipartidisme”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.