Política

Homs respon a Fernández Díaz que sembla “el ministre de l'anterior”

El candidat de DL retreu al cap de llista del PPC que “l'atabali el vot” i les “invitacions parlar”

El ministre de l'Interior critica l'últim vídeo de la campanya d'Homs i assegura que “ni Goebbels” hauria anat tant lluny

El candidat de Democràcia i Llibertat (DL) a les eleccions del 20-D, Francesc Homs, ha constatat aquest divendres que el candidat del PP, Jorge Fernández Díaz, sembla més el “ministre de l'anterior” que no pas el ministre de l'Interior, ja que “l'atabala el vot i les invitacions a parlar”.

Homs s'ha referit així a les declaracions del popular, que ha equiparat els convergents amb ministre de propaganda nazi Joseph Goebbels pel vídeo electoral que DL ha difós animant a aprofitar els sopars de Nadal per convèncer els indecisos de les bondats de la independència.

“Això deu ser inspirat pel Marcelo o potser resulta que el Marcelo li ha dit que li ha agradat molt el vídeo”, ha apuntat en al·lusió al nom que el ministre va posar al seu “àngel de la guarda” en una entrevista.

En un míting a Mataró, Homs ha titllat irònicament la intervenció de Jorge Fernández Díaz de “brillant”, i ha defensat l'anunci de Democràcia i Llibertat. Segons ell, l'espot de DL busca el vot “amb sentit de l'humor” i aprofitant que Mariano Rajoy ha decidit situar les eleccions en una data “ben curiosa”, el 20 de desembre.

Al seu parer, l'anunci té un “to desenfadat i alegre”, i només pretén fomentar el diàleg i el debat, una cosa que a Catalunya, ha dit, “es viu amb intensitat i que mai ha dividit els catalans”.

Homs ha recomanat a Fernández Díaz que posi una mica més de sentit de l'humor i ha constatat que si l'atabalen les invitacions a parlar i a debatre, es pot arribar a la conclusió que en lloc del ministre de l'Interior “sembla que sigui el ministre de l'anterior” [règim].

També ha fet broma sobre les seves declaracions assegurant que Catalunya estava governada per un grup “d'il·luminats”. “I tant que estem d'il·luminats. Aquí estem, els que hem vist la llum que amb un Estat espanyol no es va enlloc i amb un govern del que PP encara menys”, ha replicat.

Fernández Díaz: “Ni Goebbels s'hauria atrevit tant en la seva propaganda”

ACN

El cap de llista del PP a les eleccions estatals, Jorge Fernández Díaz, ha criticat durament Democràcia i Llibertat pel vídeo electoral en què demanen que s'aprofitin els sopars d'empresa de Nadal per convèncer els companys de feina que estiguin indecisos a favor de la independència.

“Era massa fort per ser veritat, però no s'exagera, és de vergonya aliena”, ha exclamat.

I ha anat més enllà: “Ni Goebbels s'hauria atrevit tant en la seva propaganda, i sé què dic”, ha afegit el candidat popular.

Fernández Díaz considera que el nou anunci electoral de la candidatura de Francesc Homs demostra que Catalunya està governada per “un grup d'il·luminats”. I per tot plegat, creu que Democràcia i Llibertat hauria de demanar perdó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Política

Boye: “S’estan donant cops de colze per veure qui fa la detenció”

barcelona
bangladesh

El govern xifra en 146 el nombre de morts en les protestes estudiantils

barcelona
veneçuela

Maduro assegura que farà respectar el resultat de les eleccions

barcelona
política

El PP acusa Sánchez de “comprar la butaca” d’Illa amb la “independència fiscal”

madrid
estats units

Harris ha recaptat ja 200 milions de dòlars i té 170.000 nous voluntaris

barcelona
iran

Khamenei ratifica Pezeshkian com a president

barcelona
àsia

El Japó, Corea del Sud i els EUA segellen una aliança de seguretat

barcelona
pròxim orient

Israel bombardeja posicions de Hezbol·là al sud i l’est del Líban

barcelona
política

“Si hi ha debat d’investidura, jo hi seré”

barcelona