Política

Mas: “Ens esperen a la primera cantonada per trencar-nos les cames”

El president de la Generalitat en funcions alerta que el 20-D hi ha en joc que el procés tiri endavant

Crida a “barrar el pas” a PP i C's per evitar una coalició d'aquestes dues forces a Madrid

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha alertat que a les eleccions del 20-D hi ha en joc que el procés tiri endavant perquè l'Estat espera qualsevol reculada dels independentistes a les urnes per posar punt i final a les aspiracions catalanes. “Ens esperen a la primera cantonada per trencar-nos les cames, perquè aquest esperit de llibertat s'acabi a Catalunya”, ha avisat.

En un míting de Democràcia i Llibertat aquest dissabte a Tortosa davant d'unes 150 persones, el líder de CDC ha advertit que l'Estat té moltes possibilitats per minvar la força dels sobiranistes: “Els tribunals, la fiscalia, la clau de la caixa, la policia i les relacions internacionals”, però els sobiranistes només tenen el vot per defensar el procés.

Mas ha afirmat que la flama sobiranista ha encès com mai a Catalunya en els últims anys, però si això no es ratifica a les urnes un altre cop, l'Estat aprofitarà per tractar de “destruir” la transició a la independència.

Tal com ha fet al míting central de la formació a Vic, Mas ha carregat un altre cop contra PP i C's i ha avisat que una coalició entre tots dos seria molt negativa per a Catalunya: “Cal tancar-los el pas allà on els demòcrates podem barrar el pas, que és a les urnes”.

De fet, ha acusat el partit d'Albert Rivera de néixer per “dividir el poble de Catalunya” amb la seva oposició frontal a la immersió lingüística. A més, ha considerat que els seus membres tenen un look modern però idees antigues, perquè volen impulsar mesures com tancar els mitjans públics catalans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia