Política

Arrimadas: “Molts espanyols desitgen que un català sigui president d'Espanya”

La líder de Ciutadans a Catalunya comparat el candidat del seu partit amb Adolfo Suárez

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat aquest diumenge que “molts espanyols estan desitjant que un català sigui president d'Espanya” i cada vegada s'està “més a prop d'això” perquè està convençuda que el líder del partit, Albert Rivera, està preparat per ser-ho.

Arrimadas, que ha intervingut en l'acte central de campanya de Ciutadans al Palau de Vistalegre de Madrid, on ha estat rebuda amb crits “d'És Espanya, Catalunya”, ha recordat com es va introduir a Ciutadans arran d'acudir per casualitat a un míting del partit fa cinc anys, i la va atreure perquè va escoltar coses “sensates, lògiques i amb sentit comú”, amb un nom que és el que “realment hauria d'importar en política”, els ciutadans.

La líder a Catalunya de C's ha recordat la gran victòria d'aquest partit en aquesta comunitat el passat 27-S en aconseguir situar-se a l'oposició, i aconseguint que lo que molts deien que era “impossible” es convertís “en realitat”.

“Avui gràcies a Ciutadans el separatisme a Catalunya està debilitat i dividit”, i s'ha demostrat que als catalans “se'ns estima a tot Espanya”, ha dit Arrimadas.

La líder catalana ha recordat, en aquest sentit, que Ciutadans ja “va treure un magnífic resultat” en les eleccions catalanes i, segons ha vaticinat, la formació taronja “governarà també a Espanya”.

“Ciutadans va néixer a Catalunya però té sentit a tots els racons del país”, ha ressaltat Arrimadas, qui també ha criticat als partits tradicionals.

“Una cosa és cometre un error i una altra prendre el pèl a la gent”, ha carregat la líder de Ciutadans a Catalunya, qui ha exalçat a Rivera com a candidat a La Moncloa.

“Si hi ha alguna cosa per a la qual està preparat Albert és per ser president d'Espanya”, ha assegurat, per després confirmar que Rivera “és tan català com qualsevol espanyol i com qualsevol separatista”.

De la mateixa manera, Arrimadas ha subratllat que el seu líder “no té por de prendre decisions”; això sí, sempre després “d'escoltar el seu equip”.

En aquest punt, la líder de la formació a Catalunya ha comparat el candidat del seu partit amb Adolfo Suárez, de qui ha dit que “no va fer la Transició sol”, sinó al costat d'un equip.

“Adolfo Suárez va necessitar un equip al seu costat”, ha recordat Arrimadas, que ha alabat l'equip de Rivera, que segons ha dit “són professionals de reconegut prestigi que no tenien la necessitat de ficar-se en embolics”.

“Us asseguro que val la pena”, ha indicat Arrimadas, que també ha animat els seus a bolcar-se aquesta última setmana de campanya per després acudir a votar a les urnes.

“Per tot el que hem aconseguit, per tot el que tenim per aconseguir, per tot el que val aquest país us demano que aneu a votar amb un somriure, amb il·lusió, amb totes les vostres forces sabent que no són altres els que canviaran aquest país, sinó que sereu vosaltres”, ha conclòs Arrimadas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Política

Boye: “S’estan donant cops de colze per veure qui fa la detenció”

barcelona
bangladesh

El govern xifra en 146 el nombre de morts en les protestes estudiantils

barcelona
veneçuela

Maduro assegura que farà respectar el resultat de les eleccions

barcelona
política

El PP acusa Sánchez de “comprar la butaca” d’Illa amb la “independència fiscal”

madrid
estats units

Harris ha recaptat ja 200 milions de dòlars i té 170.000 nous voluntaris

barcelona
iran

Khamenei ratifica Pezeshkian com a president

barcelona
àsia

El Japó, Corea del Sud i els EUA segellen una aliança de seguretat

barcelona
pròxim orient

Israel bombardeja posicions de Hezbol·là al sud i l’est del Líban

barcelona
política

“Si hi ha debat d’investidura, jo hi seré”

barcelona