Política

Unió vol blindar els recursos al tercer sector

El candidat número dos d'Unió al Congrés, Josep Sánchez Llibre, va proposar ahir “blindar” el finançament de les entitats del tercer sector perquè puguin gestionar adequadament i a temps els seus serveis a les persones. Així ho va assenyalar després de reunir-se amb el president del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (Cocarmi), Antonio Guillén.

Els socialcristians consideren que el finançament d'aquestes entitats dedicades a les persones ha de ser una “qüestió sagrada i assegurada”. Unió buscarà mecanismes, com ara obrir línies de crèdit oficial a través de l'Institut de Crèdit Oficial (ICO) i de l'Institut Català de Finances (ICF): “Volem que els treballadors que fan aquesta tasca no cobrin a 60 dies, sinó que puguin cobrar als 30 com qualsevol altra persona”, va afirmar Sánchez Llibre. Des d'UDC també proposen incrementar els fons per a fins socials del 0,7% de l'IRPF actual a l'1%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia