Política

Homs creu que Catalunya “està transitant de la mentalitat de resistència a la de sortir a guanyar”

Homs creu que Catalunya “està transitant de la mentalitat de resistència a la de sortir a guanyar”

El candidat de Democràcia i Llibertat, Francesc Homs, ha opinat aquest dijous que Catalunya esta “transitant de la mentalitat de resistència a la mentalitat de sortir a guanyar”. Homs s'ha posat el davantal i ha demostrat les seves dots culinàries mentre feia símils entre el món de la cuina i el procés. L'equip format per Homs, Toni Castellà i Míriam Nogueras (número quatre de la llista) ha elaborat un menú sota la vigilància de la cuinera Ada Parellada a la Masia Can Ametller, a Sant Cugat del Vallés. Homs, encarregat de la salsa romesco, s'ha atrevit fins i tot a comparar les negociacions amb la CUP amb l'elaboració de l'allioli. “Estem encaparrats, això no lliga, això no lliga, els que s'ho miren des de fora no entenen res de l'allioli i llavors un dia patapam, ben lligat”, ha exclamat.

Homs ha participat aquest dijous en un show cooking sota el tema Catalunya start-up nation: de la terra a la taula. En un to distès i mentre cuinava, tant ell com Toni Castellà i la candidata Míriam Nogueras han parlat de cuina, de recerca i del procés.

Mentre cuinava, Homs ha posat en valor la capacitat emprenedora dels catalans, i ho ha relacionat també amb l'independentisme. Al seu parer, Catalunya “està transitant de la mentalitat de resistència a la mentalitat de sortir a guanyar”, i això no és un “automatisme”, sinó que és fruit de l'experiència del món de l'empresa, del món de la cultura, “on la gent surt a guanyar i cal estar disposat a enganxar-se els dits, a assumir el fracàs, però se surt a guanyar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia