Política

CDC diu que la moció de censura de Caldes obre la caixa dels trons

La formació se sent “molt dolguda” amb ERC i el PSC en l'àmbit comarcal

La moció de censura presentada per ERC i el PSC de Caldes que ha fet fora l'alcalde convergent Joaquim Arnó no ha agradat gens ni mica al partit en l'àmbit comarcal. Fonts del partit van confirmar ahir que la decisió “obre la caixa dels trons” pel que fa a la relació amb els seus homòlegs republicans i socialistes.

En un altre ordre de coses, el president de CDC, Joan Morell, va reconèixer que els seus militants “s'han sentit traïts i estan molt dolguts, perquè en cap moment es va informar que hi havia un problema tan greu a Caldes que no es pogués resoldre”. Tot i això, Morell va voler rebaixar la tensió creada amb els dos partits que comparteixen amb CiU el govern del Consell Comarcal, però va advertir que valoraran la nova situació creada a Caldes i que ja decidiran “si cal respondre o no”.

El president considera que han fallat les formes a l'hora de tirar endavant la moció de censura i reclama “més lleialtat als responsables d'uns partits amb els quals ens veiem cada dia al Consell i amb els quals compartim diversos governs”. CDC lamenta que Caldes “ja és el tercer municipi, després de Montgat i Vilassar de Mar, on, tot i ser la força més votada, CiU va ser desbancada de l'alcaldia”. “Fins ara hem respectat la llista més votada, però no som ingenus”, va destacar el cap dels convergents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia