Política

Mas remarca que no es tornarà a presentar ni tampoc retirar-se “necessàriament”

El president parla sobre la possibilitat de repetir com a candidat en la conversa que El Punt Avui TV emet aquest dissabte (22.15h) i diumenge (18h)

Artur Mas va prometre que no tornaria a optar a la presidència quan acabés el procés nacional. Però donades les circumstàncies i la manera que se'l va barrar el pas, tal com ell diu, es considera exonerat de la promesa. “Això vol dir que necessàriament m'he de tornar a presentar a unes eleccions? No necessàriament”, assegura, però també remarca que no ha de mantenir el compromís adquirit que deia que un cop “conclòs el projecte nacional no em tornaria a presentar a unes eleccions al Parlament de Catalunya”.

Aquesta és una de les reflexions que fa durant la conversa que el director d'El Punt Avui ha mantingut amb els presidents Mas i Carles Puigdemont, que El Punt Avui emet aquest dissabte a les 22.15h i que va ser enregistrada dimecres passat al restaurant 7 Portes de Barcelona.

La conversa es podrà veure també aquest diumenge a les 18 hores a El Punt Avui TV. Es publicarà en El Punt Avui de diumenge i també es podrà visionar al web .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia