Política

ERC denuncia que el PSC de Sant Joan no paga taxes

El grup municipal d'ERC de Sant Joan Despí va exigir ahir a l'agrupació local del PSC que pagui les taxes municipals corresponents a l'ús del poliesportiu del Mig per fer-hi calçotades. Segons els càlculs dels republicans, els socialistes deuen a les arques municipals 10.000 euros per les calçotades anuals organitzades des del 2009, per on han passat dirigents com José Montilla, Carme Chacón i Miquel Iceta. Segons el portaveu republicà, Lluís Fabrés, “hi ha hagut una mala praxi en l'administració municipal” fruit dels molts anys de govern del PSC a Sant Joan Despí. Fabrés insta els socialistes a “solucionar aquesta irregularitat”.

L'explicació que ha donat l'Ajuntament, governat per Antoni Poveda, és que les ordenances fiscals preveuen una bonificació del 100% de la taxa a les entitats que usin el poliesportiu per a activitats no esportives un cop a l'any. “Un partit polític amb representació local és, legalment, una entitat”, argumenten des del consistori, motiu pel qual estaria justificat que no hagi pagat per fer la calçotada anual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia