Política

Podem acusa el PSOE de “bloquejar” la taula a quatre, però manté l'oferta

Errejón creu que l'acord entre els socialistes i Ciutadans aboca a una gran coalició amb el PP

El portaveu de Podem al Congrés, Íñigo Errejón, ha responsabilitzat el PSOE del “bloqueig” de la taula de negociació a quatre, tot i que ha dit que manté la proposta “a l'espera que es decideixi per un govern plural i de canvi”.

Errejón, que ha confirmat en un comunicat que va rebre a última hora d'ahir la carta remesa pel PSOE i Ciutadans per intentar sumar-los al pacte, ha tornat a carregar contra un acord que, segons la seva opinió, aboca els socialistes a la “gran coalició”.

“L'acord del PSOE i Ciutadans està dissenyat per fer una cosa inèdita en política: intentar que serveixi per a una cosa i la seva contrària i, per tant, aboca el PSOE a una gran coalició amb el PP”, assenyala.

Després de recordar que Ciutadans “s'enorgulleix” d'haver aconseguit que ells estiguin fora del Govern, Errejón ha recalcat que l'obstinació del PSOE a convidar-los a una nova reunió “no és més que una altra escena d'una obra” el final de la qual s'aproxima a aquesta gran coalició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.