Política

Moià

Dionís Guiteras: “La unitat és imprescindible per al Moianès”

Dionís Guiteras és alcalde de Moià (AraMoià-AM) i president del Consell Comarcal del Moianès. En una entrevista a aquest diari, Guiteras assegura que la intenció és que el Consell Comarcal funcioni a ple rendiment a final d'any: “L'objectiu de totes les administracions implicades és aquest. Treballarem per complir-lo.”

Gairebé un any després de la consulta del Moianès, Guiteras també parla de la importància de la unió de les diferents forces polítiques per tirar endavant el projecte de comarca: “És important saber on volem anar per començar des de zero tenint una línia ben traçada. És per això que el Consell Comarcal, tot i la majoria absoluta d'Esquerra, s'ha obert a tots els representants. Tots els consellers escollits, siguin del partit que siguin, estan en el govern. Perquè entenem que la unitat, com hem fet els últims vint anys, és imprescindible per treballar eficientment per al territori.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia