Política

Puigdemont sobre la moció: “No es poden posar fronteres als parlaments, que han de poder discutir de tot”

El president de la Generalitat nega que el Govern hagi encarregat mai als Mossos que se saltin la llei i garanteix que votarà d'acord amb el programa

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha defensat aquest dimecres el dret dels parlaments a debatre “amb plena llibertat”. “No es poden posar fronteres aquí, perquè els parlaments han de poder ser lliures a l'hora de discutir de tot i amb tothom”, ha dit en preguntar-li durant la sessió de control sobre la moció de la CUP. “Que un parlament hagi d'estar patint per si pot o no pot parlar d'una cosa és començar molt malament qualsevol projecte de canvi polític o de regeneració política que es pugui tenir, per aquest país o pel veí”, ha afegit en resposta a preguntes del PSC i de C's. Pel que fa al punt del text dels cupaires que insta els Mossos d'Esquadra a no atendre els requeriments de l'Audiència Nacional referents al procés, Puigdemont ha negat que la Generalitat hagi encarregat mai als Mossos que se saltin la llei, i ha garantit que votarà d'acord amb el programa de govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia