Política

Passen a disposició judicial el primer tinent d'alcalde de Viladecans i els dos responsables d'Inipro

Els tres detinguts han passat la nit a la comandància de Tarragona i no han declarat davant la Guàrdia Civil

L'alcalde de Tarragona creu que l'operació Amfiteatre ha esta “desproporcionada”

El primer tinent d'alcalde de Viladecans, Joaquín Guerrero, i els empresaris Ricard Campàs i Enrique Miró, han passat aquest dijous a disposició del titular del Jutjat d'Instrucció número 1 de Tarragona, que investiga el cas Inipro.

Els detinguts ahir en l'operació Amfiteatre han arribat cap a les sis de la tarda a les dependències dels jutjats a l'interior dos vehicles no retolats.

Segons han explicat fonts jurídiques a l'ACN, tots tres s'han acollit al seu dret de no declarar davant la Guàrdia Civil i es preveu que tampoc ho facin davant del jutge, atès que el cas es troba sota secret de sumari.

Guerrero, Campàs i Miró van ser detinguts aquest dimecres i han passat la nit a la comandància de Tarragona. En aquesta operació també va ser detingut l'excap de gabinet de l'alcalde de Tarragona, Gustavo Cuadrado, que al cap d'unes hores va ser posat en llibertat a l'espera que el jutge el citi a declarar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia