Política

eleccions 26-J

Sánchez torna diumenge a Catalunya per presentar de nou el “grup d'experts” que l'assessoraran

El líder del PSOE haurà estat dos cops a Barcelona des de l'inici de la precampanya

El líder del PSOE i candidat a la presidència del govern espanyol per al 26-J, Pedro Sánchez, tornarà a Catalunya diumenge vinent. Tal i com ha confirmat la cap de llista del PSC, Meritxell Batet, en una entrevista a TV3, el secretari general dels socialistes estarà a Barcelona per presentar, de nou, el “grup d'experts” i personalitats que l'assessoraran i que, segons el PSOE, han d'establir les bases del que hauria de fer el seu govern.

La pròpia Batet havia format part d'aquest grup quan el va presentar per al 20-D, i ara tornarà a estar present, si més no, com a amfitriona. I és que aquesta serà la segona vegada en només una setmana que Pedro Sánchez visiti Catalunya, després que aquest dijous hagi vingut a fer un acte de suport a Batet com a candidata del PSC. La segona visita suposa una mostra de la importància que per al PSOE té el resultat del PSC al 26-J.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia