Política

Canvis a Viladecans arran de la dimissió del regidor detingut

L'alcalde modifica el cartipàs repartint competències entre els actuals edils

El cartipàs de Viladecans ha estat modificat arran de la dimissió de Joaquín Guerrero, primer tinent d'alcalde fins que va plegar el 7 de maig per haver estat detingut pel cas Inipro. L'alcalde, Carles Ruiz, ha reorganitzat les competències entre els actuals edils, i la regidora que cobrirà el forat que deixa Guerrero, la socialista Gracia Sancho, serà nomenada en el ple vinent.

El principal canvi es dóna a l'àrea d'Espai Públic, que era competència de Guerrero. L'assumirà Jordi Mazón, que s'encarregava dins d'aquesta mateixa àrea de les qüestions relacionades amb la mobilitat. El regidor Ricard Calle, l'edil d'Esports des de l'inici del mandat, assumirà a partir d'ara les competències de Joventut i del districte III. El tercer canvi es dóna a l'àrea de Presidència, que era també competència de Guerrero. N'ha estat nomenada responsable Gisela Navarro, que s'ocuparà, entre altres qüestions, de la comunicació i de la participació ciutadana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia