Política

política

ELECCIONS 26-J

Marta Sibina serà la cap de llista d'En Comú Podem a la demarcació

Dolors Terradas cedeix el pas a Sibina, que en les anteriors eleccions anava de número 2 a Barcelona per la mateixa llista

Marta Sibina encapçalarà la candidatura d'En Comú Podem a la demarcació de Girona en les eleccions del 26-J. Sibina, nascuda a Breda el 1973, anava en el número dos de la llista d'aquesta candidatura per Barcelona en les anteriors eleccions, darrere Xavier Domènech, i va ser escollida diputada. Sibina substituirà l'anterior candidata, la banyolina Dolors Terradas, que va ser escollida diputada per la circumscripció de Girona en les darreres eleccions i que ara, però, no encapçalarà la llista. Sibina és fundadora de la revista Cafèambllet.

Veray repeteix

També s'ha confirmat que Concepció Veray tornarà a encapçalar la llista del PP a la demarcació i que Marc Lamuà i Cristina López tornaran a ser els caps de llista gironins del PSC al Congrés i al Senat, respectivament. La resta de formacions també repetiran els caps de llista. ERC ja ha confirmat que Teresa Jordà tornarà a ser la seva candidata, i a Convergència tant Jordi Xuclà com Joan Bagué ja han presentat la seva candidatura per repetir al Congrés i al Senat, respectivament. Falta saber qui serà el candidat de Ciutadans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.