Política

Una obra de Sant Fruitós enfronta CDC amb l'alcalde

CDC de Sant Fruitós de Bages va fer públic ahir que la Direcció General d'Administració Local ha detectat “greus irregularitats” en l'obra del Torrent Bo –finançada al 50% pels Feder–, un fet que, diu, comportarà “una sanció de 34.157 euros”. La notícia va ser desmentida taxativament ahir mateix per l'alcalde, Joan Carles Batanés (Gent fent Poble), que va assegurar que “si no es retracten” haurà “d'anar als jutjats”.

Segons CDC, s'han detectat “criteris d'adjudicació no vàlids” i “factures que no han estat estampillades”, a més de l'absència del pla d'igualtat.

Batanés va detallar que els Feder van cobrir el 50% de la redacció del projecte i el 50% de l'obra: “Enviem la documentació sol·licitada i ens diuen que falten uns aclariments i el pla d'igualtat, que ja s'està fent; hi ha temps fins al 30 de juny. No hi ha cap sanció enlloc. Seria en cas que no poguéssim argumentar el que demanen que ens podrien fer tornar 17.000 euros, que és la meitat de la redacció, perquè de l'obra no han dit res.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.