Política

Sílvia Torra deixa l'Ajuntament de Solsona per motius personals

Sílvia Torra i Vila, regidora de CiU a l'Ajuntament de Solsona des del 2011, va anunciar en el ple de divendres la seva renúncia “per motius exclusivament personals”. Xavier Torres i Romero, número cinc de la llista, liderada per Marc Barbens, serà qui la substituirà, després que en la mateixa sessió plenària s'informés que David Cervilla i Lupiáñez renunciava a assumir l'acta de regidor també per circumstàncies personals.

Regidora durant cinc anys i consellera comarcal durant prop d'un, Sílvia Torra va explicar en el ple que “les situacions personals canvien” i que a hores d'ara no podia destinar tot el temps que creia necessari a les obligacions d'aquests càrrecs. Durant aquests anys, el seu grup municipal va delegar a Torra els afers de l'àmbit educatiu. Fins ara era la representant convergent al Consell Escolar Municipal, les comissions de seguiment de l'Escola Municipal de Música i de la llar d'infants municipal i al fons d'emergència social.

En el ple vinent, programat pel 29 de juliol, prendrà possessió del càrrec Xavier Torres, de 59 anys. Pare de dos fills, és assessor fiscal amb gestoria pròpia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia