Política

En Comú Podem vol guanyar a Girona el 26-J

La nova cap de llista, Marta Sibina, optimista pel que fa a l'obtenció d'un segon diputat

L'objectiu de la candidatura gironina d'En Comú Podem per al 26-J és millorar els resultats del 20-D, en què van obtenir una diputada, i aconseguir un segon representant, i fins i tot ser la força més votada a la demarcació (al desembre van ser tercers, rere DL i ERC), segons es va destacar ahir en la presentació de la llista. “El resultat del 20-D va ser molt i molt bo i ara ens esmerçarem per millorar-lo. Per a nosaltres l'objectiu important és aconseguir guanyar a les comarques gironines. Vam guanyar a Catalunya i ara a les comarques gironines ens hi hem de sumar també”, va destacar el segon de la llista gironina, Joan Luengo. La cap de llista, Marta Sibina, també va subratllar que van “a totes” i que faran el possible per aconseguir el segon diputat: “Sempre dic a en Joan que vagi preparant la maleta perquè a Madrid hi anem tots dos. La intenció és aquesta.” Sibina, que tot i ser de Breda al desembre va anar de número dos per Barcelona, va afirmar que li fa “moltíssima il·lusió” encapçalar la llista gironina i va voler tenir una “menció molt especial” per a la cap de llista del 20-D, Dolors Terrades, que no ha continuat per motius personals: “Ha estat una gran campanya en aquesta curta legislatura.”

Sibina va subratllar que l'objectiu de la formació “és fer fora d'una vegada el partit més corrupte d'Europa, el PP, i també posar fi definitivament al bipartidisme”. A més, va afirmar que aniran a Madrid “a lluitar pels drets de la gent, perquè torni la sanitat universal i per defensar l'educació pública” i també per defensar la celebració d'un referèndum.

Tant Sibina com el cap de llista per Barcelona, Xavier Domènech, van fer una crida a la mobilització. “Necessitem una mobilització més que mai dels catalans, sempre que Catalunya s'ha mobilitzat massivament res ha estat igual”, va dir Domènech, que va dir que “aconseguir la diputada a Girona el 20-D va ser clau per a la victòria” del partit a Catalunya i es va mostrar convençut que el 26-J es millorarà.

LA FRASE

Anem a totes. Farem el possible per millorar i obtenir el segon diputat. La intenció és aquesta
Marta Sibina
cap de llista per girona d'en COmú podem


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia