Política

Arenys de Mar decideix no penjar cartells de propaganda pel 26-J

Els partits, com han fet en altres pobles, acorden diferents punts visibles on posar únicament pancartes de lona

Les cartelleres que hi ha a la riera d'Arenys de Mar i als fanals on es penja la propaganda electoral no aniran carregades aquests dies. Els representats dels partits polítics que hi concorren van decidir per primer cop no fer ús de les cartelleres ni penjar banderoles i limitar-se a alguns espais visibles a les entrades del municipi per col·locar alguna pancarta de lona. La mateixa alcaldessa, Annabel Moreno (ERC), va proposar a la resta de grups afegir-se a la iniciativa que han seguit altres municipis per estalviar recursos davant l'elevada despesa que suposen unes noves eleccions. “Per primer cop en molts anys no haurem d'anar a enganxar cartells la nit electoral”, comentava ahir hores abans del tret de sortida de la campanya de les eleccions al Congrés del 26 de juny.

La propaganda electoral es limitarà a les baranes dels extrems de dalt i de baix de la riera i també a la zona del parc de Lourdes. Altres municipis com ara Canet reduiran la propaganda al centre i a Teià s'ha arribat també a un acord per reduir l'impacte de la propaganda electoral a la via pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia