Política

Eleccions 26-j

Teresa Jordà vol fer sentir la veu d'ERC a Madrid

Els caps de llista republicans de Girona al Congrés i al Senat van iniciar ahir la campanya a Figueres demanant el vot per ERC com a “únic canvi possible”

Esquerra Republicana de Catalunya va començar ahir la campanya gironina a Figueres, on la cap de llista per Girona, Teresa Jordà, va explicar que “estem davant d'unes eleccions importants, on hem de ser perquè a Madrid continuarem fent sentir la nostra veu clara i inequívoca al mateix temps que defensem el vot i la dignitat dels dos milions de catalans que el 27-S van votar sí a la llibertat política de Catalunya”.

Jordà va destacar que a Madrid els catalans ja han demanat moltes vegades un referèndum d'autodeterminació: “Des d'ERC tenim clar que Madrid mai ens permetrà fer-lo i que les formacions que aposten per la via del referèndum mai tindran la força suficient per convocar-lo”, hi va afegir Jordà.

La cap de llista gironina al Congrés va recalcar: “La independència la guanyarem a Catalunya i l'únic canvi possible és el que planteja ERC”. A l'hora de valorar la repetició de les eleccions i la situació al Parlament de Catalunya, Jordà va voler llançar ahir un missatge de confiança: “L'independentisme no afluixa, ningú va dir que seria fàcil. És per això que fem una crida perquè tots els independentistes vagin a votar el 26-J i mostrin la seva voluntat a les urnes”, va insistir la candidata.

L'únic canvi possible

Amb el lema L'únic canvi possible, ERC surt a Girona amb l'objectiu de millorar els resultats obtinguts el 20-D i, tal com explica la cap de llista gironina al Congrés: “Sortim a guanyar perquè hem de ser més forts a Madrid'.

Jordà va cloure aquest primer acte de campana esperant que, “aquest cop sí”, siguin les últimes eleccions espanyoles a les quals es presentin, però hi va afegir que mentrestant ERC serà a Madrid “defensant els interessos dels gironins”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Retrets d’ERC i Junts a Sánchez per oferir regeneració tard i malament

madrid
Jordi Cordon Pulido
Portaveu de Compromís amb Torroella i l’Estartit (CambTE), a l’oposició

“No veiem clar el projecte de la Fundació Cousteau”

Torroella de Montgrí
ERC denuncia Tolo Moya

ERC denuncia Tolo Moya

estats units

Biden demana la prohibició de l’arma amb què van disparar contra Trump

barcelona
Guerra a Europa

Rússia i Ucraïna intercanvien 95 presoners de guerra

Barcelona
regne Unit

Carles III presenta l’agenda reformista del nou govern laborista

barcelona
Tailàndia

Troben sis estrangers enverinats en un hotel de luxe de Bangkok

Barcelona
Política

Mor Alfons Llorenç, periodista i polític que va participar en la reconstrucció del País Valencià

judicial

El jutge del cas Pegasus no preveu amnistiar, per ara, l’exdirectora del CNI

barcelona