Política

catalunya

procés sobiranista

Domènech veu amb “preocupació” que el Govern pugui tornar a plantejar un altre 9-N

El líder d'En Comú Podem recorda que Mas ja va signar un decret de convocatòria d'una mena de referèndum unilateral que es va acabar convertint en un procés participatiu

El cap de llista d'En Comú Podem, Xavier Domènech, s'ha mostrat preocupat per la possibilitat que el Govern torni a plantejar un 9-N com el d'ara fa dos anys. Tot i que encara no hi ha cap proposta formal sobre la taula, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no va tancar la porta dijous passat a la convocatòria d'un referèndum unilateral d'independència (RUI), tal com reclama la CUP. “El RUI és allò que, en principi, el senyor Artur Mas va convocar pel 9-N amb una ploma estilogràfica escollida especialment per a l'ocasió, que ha acabat al Museu d'Història de Catalunya”, ha ironitzat durant l'acte d'aquest divendres a les Cotxerres Borrell de Barcelona. “Aquell RUI es va acabar convertint en un procés participatiu. Tornar al 9-N seria una mica preocupant”, ha opinat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia