Política

Eleccions 26-j

El PP s'erigeix com la única garantia per “evitar que els antisistema creixin a Catalunya i governin a l'Estat”

Camacho assegura que el PSOE “està debilitat i en mans de Pablo Iglesias” i aposta per la gran coalició

La presidenta del PPC i candidata número 3 al Congrés per Barcelona, Alícia Sánchez-Camacho, ha presentat la seva formació com “la única garantia per evitar que els antisistema segueixin creixent a Catalunya i governin a Espanya”. En el primer dia de campanya, Sánchez-Camacho ha fet una visita a Viladecans a la Reserva Natural Remolar-Filipines al Parc del Delta del Llobregat. Sánchez-Camacho ha considerat preocupant que “els radicals puguin obtenir un nombre de vots importants a Catalunya” i es pugui traslladar la política de radicalitat que es viu a Catalunya a l'Estat espanyol. Així mateix, ha assegurat que el PSOE “està debilitat i en mans de Pablo Iglesias” i ha apostat per la gran coalició.

La presidenta del PPC ha reiterat que l'únic vot de veritat que “pot frenar aquesta CUP espanyola és el PP perquè el PSOE està debilitat i difuminat i està en mans de Pablo Iglesias, que avui ha dit que està convençut que Sánchez pactarà amb Podem”.

Sánchez-Camacho espera que el PSOE recuperi el sentit d'Estat i ha criticat que ha perdut l'oportunitat de poder negociar amb el PP aquests quatre mesos i “ara esta dèbil, difuminat i en mans de Pablo Iglesias. La única sortida del PSOE és una gran coalició amb el PP amb un govern amb sentit d'estat que pacti coses com la unitat d'Espanya o la política internacional”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia