Política

Eleccions 26-J

Batet denuncia el “doble bloqueig” que viu Catalunya per la paràlisi del Govern

La candidata del PSC avança que els socialistes votaran ‘no' a la moció de confiança al presient Puigdemont

La candidata del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, ha denunciat aquest diumenge el “doble bloqueig” que viuen els catalans perquè a la falta de Govern a l'Estat espanyol se suma “la legislatura fracassada” de Catalunya, i ha subratllat que el seu partit votarà no en la qüestió de confiança al president Puigdemont.

Batet s'ha referit a la situació política catalana durant un míting a Barberà del Vallès, en què ha denunciat que “CDC i ERC ens han portat fins a aquesta paràlisi”, cosa que obliga, segons el seu parer, a dir “no” al Govern perquè “no confiem ni en Mas, ni en Junqueras ni en Puigdemont”.

La candidata ha acusat Oriol Junqueras, líder d'ERC i vicepresident d'Economia, i Artur Mas, màxim dirigent de CDC, de no preocupar-se per les necessitats dels catalans i centrar-se només “en els seus interessos electorals”.

“Miquel Iceta –primer secretari del PSC– ha constatat i jo estic amb ell que mentre no hi hagi un canvi en el Govern no hi haurà avenços a Catalunya. Hi ha d'haver un canvi a les eleccions generals però també un altre en les futures eleccions catalanes a les quals ens porten”.

La que va ser número dos de Pedro Sánchez en les passades eleccions del 20-D ha demanat als ciutadans que vegin el debat televisat de demà entre els quatre principals candidats i reflexionin sobre qui és l'únic aspirant capaç de desplaçar Mariano Rajoy de la Moncloa, exercici que està convençuda només pot portar a votar el PSOE el 26J.“Guanyarem aquestes eleccions. I Pedro Sánchez serà el nou president del Govern”, ha exclamat.

El míting de Barberà del Vallès ha coincidit amb la celebració de la Festa de la Rosa i ha estat el més multitudinari fins al moment dels protagonitzats per Batet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia