Política

eleccions 26-J

Fernández Díaz veu “lamentable” que Homs “justifiqui la incitació a l'odi” contra el PP

El cap de CDC va responsabilitzar els populars de “provocar” un “malestar real” a Catalunya a través de decisions “ignominioses, insensibles i injustificables”

El cap de llista del PPC a les eleccions generals i ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, ha qualificat d'“absolutament lamentable” que el candidat de CDC, Francesc Homs, hagi “justificat” segons el seu parer, la “incitació a l'odi” contra el PP, en lloc de “condemnar-la”.

El cap de llista de CDC al Congrés, Francesc Homs, va responsabilitzar ahir el PP de “provocar” un “malestar real” a Catalunya a través de decisions “ignominioses, insensibles i injustificables” que han fet “mal”, a l'hora que ha ressaltat el pacifisme del moviment sobiranista.

Homs va respondre així a les paraules de Fernández Díaz, que va denunciar que a Catalunya “s'incita a l'odi” contra el PP i es “demonitza” aquesta formació, cosa que pot acabar derivant en “violència”, en referència al que va succeir a Vic (Osona), quan un grup de persones va increpar la dirigent popular Alícia Sánchez-Camacho.

En declaracions a RNE-Ràdio4, Fernández Díaz ha qualificat d'“absolutament lamentable el que va dir aquest senyor, el senyor Homs, que va justificar una actuació que és clarament d'incitació a l'odi, que no pot ser que passi, i quan passa, en lloc de condemnar-la, que seria el normal, fins i tot ho justifica”.

El dirigent popular ha recalcat que el que ha passat a Vic és “molt trist i lamentable” perquè “reflecteix un clima i un estat d'opinió que hi ha instal·lat a certs llocs de Catalunya i de l'opinió pública”, que “s'han dedicat a demonitzar el PP”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.