Política

MARINA GUILLÉN

CANDIDATA AL PP PEL SENAT A LES COMARQUES GIRONINES EL 26 DE JUNY

“Treballaré per acabar el desdoblament de l'N-II”

Si es respecta la llei i la Constitució i no es planteja el trencament de l'Estat, jo i el meu partit estem oberts a parlar de tot

Marina Guillén va néixer a Beas de Segura (Jaén), però de molt jove es va traslladar a l'Empordà. Avui viu a Castelló d'Empúries, és empresària, però la seva vertadera vocació és la d'escriptora. Ha publicat El inicio, una obra en què es barregen el temps i la vida, una metàfora de futur.

El Senat és una cambra desprestigiada i el PP, a Girona, ho té molt complicat. Vostè què pot oferir als gironins?
Com ho ha plantejat García Escudero, el Senat s'ha de reformar i ha d'ajudar a conformar l'Estat autonòmic. Aquí, a casa nostra, treballaré perquè es pugi acabar el desdoblament de l'N-II. Crec que des de la Cambra Alta puc fer pressió perquè aquesta legislatura es pugui solucionar definitivament un problema que fa massa anys que s'arrossega.
Acusen el PP de ser poc dialogant a l'hora d'enfrontar-se a les demandes catalanes.
Crec que aquesta és una percepció errònia. Sempre que es respecti la llei i la Constitució i no es plantegi el trencament de l'Estat, jo i el meu partit estem oberts a parlar de tot.
No és una contradicció que el PP prometi abaixar impostos i digui a Brussel·les que per cobrir el dèficit farà retallades?
La carta a Brussel·les diu el que diu, però els indicadors de la macroeconomia i la microeconomia ens indiquen que Espanya està creixent, que estem guanyant la lluita contra l'atur, que podem arribar als vint milions d'ocupats i això ens permetrà abaixar l'IRPF a tots els espanyols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia