Política

ERC referma el seu suport al RUI plantejat per l'Assemblea

Si CDC qüestiona l'ANC, ERC la defensa. El cap de llista dels republicans a les eleccions del 26-J, Gabriel Rufián, va assegurar ahir que “entén i respecta” la proposta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) d'un referèndum unilateral d'independència. A ell, personalment, l'aposta li “agrada molt”.

En un acte electoral en un taller de marbrista d'Olesa de Montserrat, Rufián es va desmarcar de les crítiques que Francesc Homs va fer de la proposta de referèndum plantejat per l'ANC, que el candidat de CDC va acompanyar de retrets a la CUP. Rufián no creu que calgui carregar contra els anticapitalistes ni contra cap altre partit independentista. Esquerra, va assegurar, “les respecta totes”. “És normal que gent tan diversa no estigui d'acord en tot, però tots els partits són imprescindibles; sense CDC no es fa la independència i sense la CUP, tampoc”, alertava Rufián. El candidat d'ERC va fer una crida “al pragmatisme i a la generositat”.

Rufián va recordar el paper aglutinador de l'ANC en tot el procés sobiranista i, a diferència d'Homs, va garantir que Esquerra no li farà “cap crítica”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia