Política

POLÍTICA

Pedro Sánchez anima a superar les enquestes “mirant endavant, sentint els colors”

El candidat del PSOE remarca que “el futur no està escrit” i anima els votants a “no mirar cap a cap costat”

El candidat del PSOE a la presidència del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha animat aquest diumenge els votants a “no mirar a cap costat” sinó “endavant, sentit el colors”. Sánchez ha estat acompanyat del seu “equip del canvi” en un acte a Saragossa en el qual han participat els exministres Jordi Sevilla i Ángel Gabilondo, l'expresident basc i del Congrés Patxi López, l'exmagistrada del Suprem Margarita Robles, l'alcaldessa de Santa Coloma Núria Parlón o la consellera valenciana de Sanitat Carmen Montón, entre altres, desgranant propostes de govern. El candidat del PSOE ha dit que es tractava d'un acte de “reivindicació” del que significa ser socialista i s'ha demanat “Rajoy? Iglesias? Un problema no se resol amb un nou problema, sinó amb el canvi que suma i no resta”.

“Hi ha alguns que diuen que volen recuperar el que varen construir els socialistes però que no es preocupin que ja ho farem nosaltres”, ha dit Sánchez, que ha repassat les seves propostes del programa de govern i ha manifestat que tenen raó aquells que diuen que el canvi depèn del PSOE i que es farà realitat si els electors surten a votar.

El candidat ha insistit que ser socialista “no està un catàleg” sinó que “es porta al cor” i ha dit els socialistes que l'Estat espanyol “necessita un canvi i el podeu liderar vosaltres com ja vàreu fer el 82, el 2004 i fareu ara el 2016”. Sánchez ha afegit que al PSOE ningú no li ha regalat res i que sap que el futur no està escrit “perquè en democràcia s'escriu amb vots”. El líder del PSOE ha animat els votants “a donar una gran lliçó als que bloquegen el canvi”.

Sánchez ha carregat contra Rajoy dient que “és un polític en B” però que “la diligència, l'honestedat i el compromís no poden anar en B”. Als que dubtes si votar Units Podem els hi ha dit que el canvi no té intermediaris i que no entropessin dues vegades amb la mateixa pedra perquè “aquells que volen dir no a Rajoy ja sabem on trobar el si al PSOE”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Zona Euro

El BCE manté el tipus d’interès bàsic en el 4,25%

Barcelona
Unió Europea

Ursula Von der Leyen és reelegida presidenta de la Comissió Europea

Barcelona
política

Rovira tanca el cercle de l’exili amb la seva tornada al Parlament

barcelona
Guerra a Gaza

El Parlament israelià rebutja “com a principi” un Estat palestí

Barcelona
política

El PSC proposa Núria Marín, Antoni Poveda i Alfons García com a senadors

barcelona
Política

El PSC tornaria a guanyar les eleccions, per davant de Junts i ERC, segons el CEO

barcelona
Estat Francès

Almenys set morts en l’incendi d’un edifici d’habitatges a Niça

Barcelona
judicial

El Suprem confirma la condemna a un mosso que va agredir al periodista Jesús Rodríguez

barcelona
Estats Units

Biden dona positiu en Covid-19 i atura temporalment la campanya

Barcelona