Política

Eleccions 26-J

Polèmica per un gest de Pedro Sánchez qualificat de “racista”

Un vídeo publicat a les xarxes socials pel PP de Madrid mostra com el líder del PSOE es neteja la mà després de saludar una família de raça negra

Un vídeo publicat a les xarxes socials pel Partit Popular de Madrid aquest diumenge en el qual es pot veure com el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, saluda dos nens i una dona de raça negra i, moments després, sembla que es netegi les mans, ha provocat indignació a les xarxes socials. Alguns, entre ells diversos polítics populars, han qualificat el gest de “racista” i Sánchez s'ha defensat dient que “en política no tot s'hi val”.

El PP de Madrid, a través del seu compte de Twitter , ha assegurat que “aquest moment que defineix el 'postureig' de Pedro Sánchez”. Per la seva banda, la presidenta del PP a la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha repiulat el vídeo i ha afegit “quin horror” i el coordinador del PP català, Xavier Garcia Albiol , ha afirmat “una imatge val més que mil paraules”.

El líder del PSOE s'ha mostrat indignat a través del seu perfil de Facebook , que ha difós també a través de Twitter amb l'etiqueta #NoTodoVale.. “Comprovo amb indignació com a les xarxes socials alguns intenten traslladar la idea que he tingut un comportament racista”, ha explicat, i ha atribuït la difusió del vídeo a “perfils vinculats al PP i Podem”. “En política, no tot s'hi val. Aquest tipus d'acusacions em donen més forces per assolir el canvi que sumi drets, llibertats i oportunitats per a totes les persones que habiten al nostre país, sense importar la seva procedència, condició, raça o religió”, ha reblat.

El vídeo també ha estat difós pel compte oficial de Nuevas Generaciones del PP de Madrid sota el títol Pedro Sánchez el limpio .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia