L'exalcalde de l'Ametlla del Vallès afirma que Millet pagava part de les campanyes dels partits

L'exalcalde de l'Ametlla del Vallès Albert Palay ha afirmat en una entrevista que Fèlix Millet pagava part de les campanyes dels partits polítics d'aquesta població del Vallès Oriental. En una entrevista publicada a El 9 Nou, Palay, del Grup d'Independents de l'Ametlla, assegura que el seu partit no era l'únic que rebia «donacions legals» de l'expresident de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música. «Ens en donava a nosaltres i a tots els d'aquí», assegura Palay, que també nega haver cobrat per requalificar la polèmica finca dels Avellaners de Can Plandolit. «Es va fer la mínima requalificació per poder fer unes actuacions que ens feien falta al poble», explica. Sobre aquesta urbanització, l'exalcalde demana a l'actual equip de govern (PSC-AIA) que expliqui per què «ha posat més habitatges en aquell sector».

«El verdader enemic»

L'actual alcalde de l'Ametlla, el socialista Jordi Pousa, va negar ahir taxativament que el seu partit hagués rebut cap donació per part de Millet, qui, «en la campanya del 2003, era el nostre verdader enemic», va dir i va afegir-hi que Millet personalment mai no li va oferir «coses rares». «No sé com pot dir això dels altres partits», va manifestar Pousa visiblement dolgut per les declaracions de Palay.

Pel que fa als terrenys dels Avellaners de can Plandolit, Pousa explica que l'equip de govern el que pretén és fer més habitatges en el mateix terreny; és a dir, incrementar la densitat i que, «en lloc de fer-se una casa de 250 m², se'n puguin fer tres de 70», per exemple. No obstant això, l'alcalde recorda que aquest projecte està aturat.

Per la seva banda, el president de CDC al Vallès Oriental. Feliu Guillaumes, ja va negar fa uns dies haver rebut cap quantitat de Millet. De fet, Guillaumes va ressaltar que Millet hauria d'estar en contra de la formació perquè segons va dir, van ser l'impediment perquè es requalifiqués tota la parcel·la de Can Plandolit, tal com havia demanat i com volia Palay.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

El TSJC denega aplicar l’amnistia als condemnats pel 9-N

barcelona
REGNE UNIT

La meitat dels ‘tories’ defensarien una fusió amb el partit de Farage

BARCELONA
política

Llach augura que ERC anirà cap al “suïcidi” si fa Illa president

barcelona
política

Wagensberg també tornarà de l’exili amb Rovira “dissabte o abans”

barcelona
ESPAI

El coet europeu Ariane 6 realitza amb èxit el seu primer enlairament

BARCELONA
política

Comín recorre al TGUE la decisió del Parlament Europeu de no acceptar-lo

barcelona
ESTAT ESPANYOL

Escorcoll policial contra el germà de Pedro Sánchez a la Diputació de Badajoz

BARCELONA
ESTAT FRANCÈS

Qui com a primer ministre a França?

París
Josep Campmajó i Caparrós
ACTIVISTA A L’EXILI A CAUSA DEL CAS TSUNAMI

“El nostre ha estat un exili que als partits no els ha agradat”

GIRONA