Política

Municipal

Acte públic de l'exalcalde de Bàscara Lluís Lloret

El convergent Lluís Lloret, exalcalde de Bàscara, farà un acte públic aquest divendres vinent a la sala municipal de la població (1/4 de 10 del vespre) per fer el balanç del primer any de mandat. Lloret, ara a l'oposició, ha estat acusat per l'actual alcalde, Narcís Saurina, d'ERC, de diverses irregularitats. Les acusacions han estat encreuades i amb aquesta reunió Lloret vol compensar l'efecte que va tenir la reunió de Saurina amb els veïns ara fa aproximadament un mes.

Lloret titula la seva xerrada Balanç d'un any 2015-2016: la farsa i afirma que la reunió de Saurina va disposar d'una “campanya mediàtica d'intoxicació” i que, després d'un any d'ERC, ha quedat demostrat que “es pot mentir sense escrúpols”, que l'actual equip de govern té una “incapacitat greu de gestió”, que existeix “complicitat i tracte de favor” per part de Saurina cap al promotor del polígon i que s'ha centrat el primer any cap a “desacreditar la seva gestió municipal”. La convocatòria és oberta a tothom.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia