Política

Equipaments, llums i ombres

La rehabilitació de l'antic complex industrial de Cal Trepat, adquirit per l'Ajuntament el 2006, continua en marxa. Enguany, s'han posat en servei dues noves naus. La nau 19 amplia el viver d'empreses i està específicament destinada a emprenedors, després que fa dos anys va arribar a la màxima ocupació el CEI. I la nau 18 la utilitzaran les companyies del projecte de Suport a la Creació de Fira Tàrrega. L'alcaldessa explica que “el futur de Cal Trepat és consolidar-lo com a espai museístic, fent-ne un punt de confluència d'activitats culturals”. Així, el festival Embarrat ha repetit enguany seu a Cal Trepat. D'altra banda, l'Ajuntament ha posat també en marxa un servei específic per captar empreses i desenvoluparà 65 noves hectàrees en dos polígons industrials al Boscarró.


El dèficit econòmic estructural de la piscina coberta ha esclatat enguany, quan s'han fet públics estudis en els quals se subratllava la falta de viabilitat econòmica de l'equipament per la insuficiència de socis, uns 800. En paral·lel, la junta del Club Natació ha dimitit perquè exigeix tarifes més econòmiques. La CUP aposta per la “municipalització del servei i, si no, vetllar per fer complir el contracte” amb la concessionària. El consistori hi aporta 36.000 euros anuals, en concepte d'ús escolar, segons la CUP. El consistori reclama ara a la concessionària 105.000 euros per fer front a les deficiències de manteniment detectades i, finalment, n'ha creat una comissió de seguiment. Silveri Caro, regidor d'Esports, ho explica: “La concessionària al·lega que no són responsables dels danys, i ho estem estudiant.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia