Política

Lloret (CiU) qualifica de farsa el balanç del batlle de Bàscara

L'exalcalde parla de “trama” i “tracte de favor de Saurina cap al promotor del polígon d'Orriols, Pere Costa”

Lluís Lloret (CiU), cap de l'oposició i exalcalde de Bàscara, va fer ahir al vespre balanç del primer any de mandat de l'equip de govern que encapçala el republicà Narcís Saurina. Per a Lloret, l'explicació de l'estat de la situació actual de l'Ajuntament feta per l'alcalde Narcís Saurina a finals de maig és una “farsa i una gran mentida”. “La nostra administració ha estat d'excel·lència”, va etzibar ahir Lloret, que va explicar així mateix: “El nostre pla urbanístic és un exemple entre els de 15.000 habitants de Catalunya.” No va entrar en detall en la lectura feta per Saurina, però en va esmentar alguns aspectes: “Els surt un dèficit de 600.000 euros perquè s'ha considerat com a deute l'expropiació del castell i a més no té res a veure el que va explicar Saurina en aquesta sala amb l'informe que es va presentar més tard a l'ajuntament.”

La “farsa de la presentació d'un estudi financer amb un cost de 20.000 euros” va estar precedida d'una “campanya mediàtica d'intoxicació sense precedents” i que, al seu parer, demostra que es fàcil mentir “sense escrúpols als veïns”. L'actual govern té per ell una greu incapacitat de gestió, disposa de complicitat i ofereix tracte de favor al promotor del polígon contra l'interès municipal. Demostra també, segons Lloret, que Saurina ha volgut desacreditar els gestors anteriors i que l'estudi respon a interessos partidistes. Assegura, a més, que està carregat d'errors, mancances, omissions i contradiccions i que no té cap valor ni jurídic ni legal i que tot plegat és una “trama”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia