Política

Full de ruta clar amb pedres a la sabata

Ferrari Land i el nou BCN World són els projectes que han de rellançar Salou turísticament i econòmicament. Un altre projecte que contribuirà a la desestacionalització de la temporada és la creació de la ciutat esportiva que el govern havia projectat al sector 03, en uns terrenys al nord d'on s'ha de desviar el barranc de Barenys, però que s'haurà de fer en un altre lloc, ja que una sentència del TSJC exigeix reformular el projecte de canalització del barranc amb un desguàs de Q-500 (període de retorn d'inundabilitat en anys), en comptes del Q-200 previst per l'Agència Catalana de l'Aigua. El govern de Pere Granados treballa per emplaçar la ciutat en un sector més cèntric, que doni resposta a la demanda de nous hotels, a crear infraestructura de turisme esportiu i atraure nous inversors, com ara la firma La Roca Village.


si fa pocs mesos l 'Ajuntament de Salou presumia de gaudir d'una economia sanejada –amb un romanent d'un vuit milions, el 2015–, les sentències judicials desfavorables han reduït el romanent a un saldo simbòlic de 2.900 euros, segons va admetre el govern durant el ple del 6 de juliol. Més de 4 milions d'euros de romanent pel conflicte per l'ús del solar de l'antiga Duana o més d'un milió que s'han hagut de reservar per pagar compensacions a propietaris expropiats en la primera fase del camí de ronda són exemples d'aquesta “pedra a la sabata” que pateix el govern municipal. Granados preveu que una part dels diners de la Duana tornaran a les arques municipals, mentre que Brull nega que hi hagi cap situació alarmant. En canvi, l'oposició posa el crit al cel que, en qüestió de mesos, el romanent hagi quedat a zero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia