Política

Expulsen del partit el regidor de Dosrius Joan Serra

L'ara edil no adscrit, criticat per la presidenta del GIR, subscriu de nou l'acord de govern amb ERC i La PAC

La crisi interna a la formació Gestió Independent de Recursos (GIR) de Dosrius, un dels socis del govern municipal, ha acabat amb l'expulsió de l'únic regidor que el partit tenia a l'Ajuntament, Joan Serra. La presidenta del GIR, Dolors Pérez, explica que la situació feia temps que s'arrossegava i que davant els reiterats incompliments per part de l'edil dels estatuts de la formació independent, la comissió executiva va decidir obligar-lo a marxar. Segons Pérez, Serra “anava pel seu compte”, no retia comptes a ningú ni compartia amb el grup la posició que havia de defensar en determinades qüestions. Les tenses relacions van més enllà i la presidenta assegura que Serra volia “apropiar-se de les sigles” i posar-se al capdavant de la formació local. “Vaig donar-li un vot de confiança i vaig accedir que fos cap de llista perquè ell així m'ho va exigir, però la seva intenció des del principi era expulsar-me a mi del partit”, va afegir-hi.

Per la seva banda, Joan Serra, que ha passat a ser regidor no adscrit i continua formant part de l'equip de govern amb les mateixes responsabilitats, defensa que a hores d'ara espera que es convoqui una reunió per aclarir la destitució i recorda que ell va encapçalar la candidatura del GIR com a independent. “No tinc doctrina a cap partit”, manté. A més, assenyala que bona part de la militància li dóna suport i que la junta que l'ha expulsat “no ha existit mai”. “Aquestes persones no les havia vist mai, ni van participar en la campanya”, diu. Malgrat que ja no pertany al GIR, Serra, juntament amb els socis d'ERC i de La PAC, ha volgut ratificar l'acord de govern que s'ha tornat a signar per fer evident que es continua endavant i que els compromisos que es van adquirir ara fa un any són vigents. “Des del punt de vista pràctic, res no ha canviat”, insisteix l'alcalde de Dosrius, Marc Bosch (ERC).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Regne Unit

El govern britànic avançarà els alliberaments per evitar el col·lapse de les presons

Barcelona

Desestimen la petició de posar una pantalla per la final de l’Eurocopa

GIRONA
judicial

La fiscalia s’oposa a amnistiar a un manifestant ja condemnat i empresonat

barcelona
RÚSSIA

Putin avisa Kíiv sobre atacs amb armes dels aliats endins del territori rus

BARCELONA
política

El Suprem no admet les denúncies contra Yolanda Díaz per reunir-se amb Puigdemont a Brussel·les

BARCELONA
ESTAT ESPANYOL

El PSOE amplia a 2,7 punts el seu avantatge sobre el PP, segons el CIS

BARCELONA
política

“Protestarem sempre que calgui”

barcelona
GUERRA A GAZA

Més de 6.000 desapareguts des de l’inici dels atacs israelians a la Franja

BARCELONA
REGNE UNIT

Quatre migrants moren en un nou naufragi al canal de la Mànega

BARCELONA