Política

política

formació de govern

El PSOE insisteix en el ‘no' a la investidura de Rajoy

Micaela Navarro recorda que el seu és “un partit seriós que no canvia de posició cada 24 hores”

La dirigent socialista subratlla que són una formació “responsable” que ha governat “la major part de la democràcia”

La presidenta del PSOE, Micaela Navarro, ha insistit aquest dimecres que la seva formació mantindrà el no a la investidura del president Mariano Rajoy ja que es consideren “un partit responsable que no canvia de posició cada 24 hores”.

En declaracions als mitjans al Congrés abans de la reunió conjunta de la comissió permanent de l'Executiva Federal del partit i la direcció del grup socialista al Congrés, la presidenta del PSOE ha defensat la posició acordada pel Comitè Federal. En aquest sentit, ha subratllat que el seu és un partit “prou responsable” com per haver governat “la major part de la Democràcia”.

Navarro ha lamentat que el focus de les últimes setmanes estigui posat en el PSOE per veure si canvien el seu vot. No obstant això, però ha volgut deixar clar que els socialistes no se senten assetjats, ja que tenen “tranquil·litat” perquè, segons ella, saben el que estan fent.

“Cadascú que resolgui els seus problemes i que no li passi la pilota a ningú”, ha demanat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.