Política

Els Comuns avalen el pacte amb el PSOE

El 94,65% dels militants volen entrar en un govern “progressista”

Els militants de Catalunya en Comú han avalat en una votació el preacord d’Unides Podem amb el PSOE “per un govern progressista”. Segons va explicar ahir el portaveu, Joan Mena, el 94,65% dels militants de Catalunya en Comú que van votar sobre el possible pacte amb el PSOE han donat llum verd a la possibilitat que En Comú Podem participi en un executiu progressista a l’Estat.

De les 10.165 persones del cens del partit, hi van participar 3.707. 3.505 vots hi van votar a favor, 198 en contra (5,35%) i 4 en blanc (0,11%). Joan Mena va dir ahir que estan “molt satisfets” amb el resultat, que dona suport a un govern progressista que “tanta preocupació causa a lobbies i privilegiats”, i va celebrar que sigui “la quantitat de vots” i no “la quantitat d’accions en borsa” el que decideix “quins són els partits que han de governar”. Després que ERC hagi instat el PSOE a garantir una taula de negociació política entre institucions per aconseguir el vot favorable dels republicans a la investidura de Sánchez, els comuns van coincidir ahir que recuperar el diàleg entre governs ha de ser “normal” en democràcia.

LA FRASE

Satisfets amb el resultat, que dona suport a un govern que tanta preocupació causa als privilegiats
Joan Mena
portaveu de catalunya en comú


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia