Política

CatECP lamenta la crisi i les tensions en el govern

El grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem (CatECP) considera que aquesta ha estat una legislatura de crisi i tensions constants a la Generalitat i que el govern de coalició format per JxCat i ERC no ha funcionat, “ni amb pandèmia ni sense”.

Es comuns retreuen que han reclamat al govern més empatia i ajudes socials, però sense fer demagògia amb les mesures sanitàries i restrictives com asseguren que sí que ha fet el PSC. En aquest sentit, destaquen com a fet positiu que la seva oposició constructiva va permetre “arrossegar” el govern a un acord pressupostari que ha permès destinar 900 milions d’euros més a la sanitat pública, a més de rebaixar un 30% les taxes universitàries i augmentar el pressupost per a escoles bressol, passant de 0 a 70 milions. Per la formació, el que necessita Catalunya és un govern sòlid que aporti acords i solucions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia