Política

Sánchez crida a despertar afectes amb Espanya

El president espanyol, Pedro Sánchez, va fer una crida a “despertar els afectes entre Catalunya i Espanya” concentrant el vot de l’esquerra en el PSC de Salvador Illa. En un míting a Salou, Illa va blasmar el camí dels independentistes “cap a la república imaginària”, que, va dir, amaga “anys de retallades”.

Mas evita el cos a cos en el seu primer míting

L’expresident de la Generalitat Artur Mas va apel·lar ahir a la “moral de victòria” en la seva primera intervenció en un míting de la campanya del PDeCAT. Mas va participar per via telemàtica al costat de la candidata a la Generalitat, Àngels Chacón, així com nombrosos alcaldes i càrrecs locals, en un acte electoral del Partit Demòcrata a Reus. En la seva intervenció, Mas no tan sols va evitar la confrontació amb JxCat sinó que ni tan sols va esmentar el partit. Va dir que la seva aproximació ha de ser “diferent” a la dels candidats del PDeCAT per la seva posició d’expresident de la Generalitat, “més orientada a la reflexió”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia