Política

Aragonès torna a apressar Junts a tancar un acord

Insisteix que hi ha “pressa” per sortir de la provisionalitat i el president parlamentari d’ERC assegura que “no valen més excuses”

El vicepresident del Govern repta Illa a presentar-se a la investidura si té més suports a banda del PSC

El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, i ERC han tornat a apressar Junts a tancar un acord. “No valen més excuses, no podem perdre més el temps”, ha dit el president parlamentari d’ERC, Josep Maria Jové, a la sessió de control durant el ple del Parlament. Jové i Aragonès han insistit que hi ha “pressa” per sortir de la “provisionalitat” i han defensat posar en marxa el Govern “el més aviat possible”. Per la seva banda, el líder del PSC, Salvador Illa, ha advertit a Aragonès que “cada dia que passa s’afebleix més al seva autoritat”. Al seu torn, Aragonès ha reptat Illa a presentar-se a la investidura si té els suports suficients. “Però a part del seu grup algú més li dóna suport?”, ha preguntat irònicament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.